Dompel u onder in de Mexicaanse sfeer!

Overheerlijke zuiderse cocktails

Geniet u graag van lekkere Cocktails in Mechelen? Dan is Los Bandidos meer dan het ontdekken waard. Jenat Ala en haar broer Philip staan met hart en ziel achter hun zaak.

Ruime drankenkaart

Naast de smaakvolle Mexicaanse gerechten trekt ook de ruime drankenkaart van Los Bandidos veel klanten aan. U vindt er niet alleen de gewone frisdranken, bieren en koffies ook tal van specialiteiten en zuiderse cocktails. Zo serveren we Mojito’s met Mexicaanse rum, Latijns-Amerikaanse bieren en rum en drankjes uit de Caribische eilanden. The kraken, Black Jamaica, Canaok, Conterbando’s Anejo en Six Saint zijn maar enkele lekkernijen.

Speciale koffies

Bij Los Bandidos kan u lekker Mexicaans eten met aangepaste Zuid-Amerikaanse huiswijnen. Er is voor elk wat wils. Zin in een speciale koffie? Proef dan zeker onze “Koffie Bandidos” en "Koffie Jamaicaanse". Geniet u liever thuis van een lekkere, zuiderse maaltijd? Ontdek dan onze Mexicaanse take away. Misschien wil u met een hapje of drankje rustig uw favoriete krant lezen? Spring dan eens binnen bij onze krantenwinkel naast de deur in Mechelen.  

Nog vragen? Neem dan beslist contact op of kom gewoon even langs. Wil u zeker zijn dat er een tafeltje vrij is? Dan is reserveren aangeraden.

Proef onze heerlijke Mexicaanse keuken

Speciale Zuid-Amerikaanse dranken

Alle gerechten ook af te halen